ECO Wellness - Massage i Östersund gravidmassage koppningsmassage | Så går det till
202
page-template-default,page,page-id-202,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Så går det till

All information rörande ert besök

Första gången du kommer till din massör blir du ombedd att fylla i en hälsodeklaration där du svarar på frågor om hur du mår och om du har några speciella problem. Tillsammans diskuterar ni vilken typ av behandling du behöver. Därefter blir du ombedd att klä av dig och lägga dig på bänken. Du behöver bara klä av dig där du ska bli masserad och behåller alltid underkläderna på. Massören lägger handdukar över dig så att du ligger varmt och skönt.

Behandlingen anpassas alltid efter dina behov och önskemål, det kan vara djupgående och kraftfullt eller mjukt och stresslösande, det kan vara hela kroppen eller fokus på en del där du har problem.

Efter behandlingen kan du känna dig lite yrvaken men blir snabbt pigg och välmående igen. Du får klä på dig i lugn och ro och erbjuds ett glas vatten för att dra nytta av den ökade blodcirkulationen och rensa ut slaggprodukter som lösts upp under behandlingen. Du har chansen att ställa frågor eller boka en ny tid. Terapeuten tar betalt med kort eller swish och du får alltid ett kvitto.

 

Vi följer självklart dataskyddsförordningen (GDPR). Hälsodeklarationen är frivillig och finns till för din säkerhet. Med ditt medgivande lagras den tillsammans med journalanteckningar till du varit inaktiv som kund i 6 månader. Journalanteckningar förs för att terapeuten och du själv ska kunna se tillbaka i behandlingen.