ECO Wellness - Massage i Östersund gravidmassage koppningsmassage | Om mig
186
page-template-default,page,page-id-186,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Om mig

Angelika Eriksson Nyberg

Jag är född och uppvuxen här i Jämtland. Hösten 2014 flyttade jag till Linköping för att utbilda mig till certifierad massageterapeut och licensierad personlig tränare. Sedan arbetade jag som massageterapeut i Linköping. Nu är jag tillbaka hemma i Jämtland!


Som massör strävar jag efter att ge varje individ just den behandlingen som hen önskar och behöver. Till mig kan du komma om du har spända och ömma muskler eller om du bara vill ha en lugn och avslappnande stund. Du bestämmer själv om du vill ha en tyst behandling eller om du vill prata lite.
På fritiden fördjupar jag mig i kost och näringslära, historia eller är ute i naturen. Det blir också en och annan film och mys med familjen.
Jag brinner för hälsa och friskvård och vill verkligen hjälpa andra att må bra!

Varmt välkommen till mig!

Warning: file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/37/183637/ecowellness.se/public_html/wp-content/themes/bridge/footer.php on line 414 Warning: file(http://www.escmba.com/links06/20170612.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/37/183637/ecowellness.se/public_html/wp-content/themes/bridge/footer.php on line 414