ECO Wellness - Massage i Östersund gravidmassage koppningsmassage | Behandlingar
98
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-98,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Behandlingsmetoder

Vi använder alltid ekologisk massageolja i alla behandlingar

Svensk klassisk massage

En världsberömd massagemetod som kan vara både avslappnande och djupgående. Löser upp spänningar i hela kroppen och hjälper dig motverka smärta i till exempel rygg, axlar och ländrygg och dessutom blir du mjukare och mer rörlig.


Massage har, förutom god effekt på muskelvärk, många andra hälsofrämjande effekter. Det kan till exempel lindra stress och öka ditt allmänna välmående, stärka immunförsvaret, lindra huvudvärk, träningsvärk, nedstämdhet och sömnproblem.

Terapeutisk Gravidmassage

En skonsam behandling som anpassas helt efter den gravida. Massagen utförs på massagebänk med graviddyna. Du kan ligga på mage, sidan och/eller på rygg. Vid första besöket blir du ombedd att fylla i en hälsodeklaration och jag genomför några tester för att få en bättre uppfattning om dina problem. Om du behöver kan du även få med dig träningsövningar hem. Du kan boka Terapeutisk gravidmassage under hela din graviditet.

Metoden behandlar gravidrelaterade besvär så som:

Bäckensmärta och foglossning

Ischiasrelaterad smärta

Ländryggsproblem Smärtor i rygg, skuldror och nacke

Migrän och spänningshuvudvärk

Ömma och svullna ben sant fötter -ödem

Ansiktsbehandlingar

Truley Organic är en mycket avslappnande ansiktsbehandling. Alltid med 100% ekologiska produkter från Organics by Sara.
Innehåller skonsam oljerengöring och peeling av dekoltage och ansikte. Avstressande massage på dekoltage, överarmar, axlar, nacke och ansikte. Avslutas med en fuktgivande avsiktsmask.
Produkterna anpassas efter just din hud och huden kommer kännas ren och len samtidigt som kroppen och själen fått återhämta sig.
Efter avslutad behandling får du en kort rådgivning av produkter som passar just dig.

Honungsportömning är en djuprengörande 100% ekologisk ansiktsbehandling. Innehåller en skonsam rengöring och peeling. Därefter förbereds porerna och öppnas upp med hjälp av varma örtkompresser. Därefter sker en skonsam men effektiv portömning med honung som redskap. Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask.
Efter behandlingen känns huden len och fräsch. Produkterna anpassas efter just din hud och efter avslutad behandling får du en kort rådgivning av produkter som passar just dig.

Avslappningsmassage

Mjukare massage som lämpar sig om du känner dig stressad och tung i kroppen. Hjälper dig att varva ned och sätter igång utsöndringen av lugn-och ro hormonet Oxytocin. Minskar värk och förbättrar ditt allmäntillstånd.

Om du är gravid kan behandlingen anpassas efter just dina behov.